fredag den 12. august 2011

Skolestart

Øv, jeg har slet ikke lyst til at starte i skolen igen. Jeg syntes, det hele virket totalt uoverskueligt for mig. Jeg føler slet ikke, jeg har kompetencerne til at lave en DKK opgave. Jeg har slet ikke fornemmelsen for, hvad det er de skal ske. Alt er så presset og ukoordineret. Jeg får ondt i maven, hver gang jeg går ind på studienet, og læser. Har lige opdaget at jeg skal læse kap. 9  og 10 inden mandag morgen. Problemet er bare at jeg er på job fredag, lørdag og søndag, lige indtil kl 22.00. Hvornår skal jeg nå at læse de 2 kap.? Det kan ikke passe, at man allerede skal være opgivende og midste modet, inden vi overhovedet er startet. Kan også se, at vi skal have vejledning tirsdag. Den anden dag vi har undervisning? Vi er jo slet ikke startet på opgaven endnu pga. ferien. Underligt.
 Håber bare det er fordi jeg har haft sommerferie. Men det er bestemt ikke med glæde at jeg møder op på Campus mandag kl. 8.10.

7 kommentarer:

  1. Liselotte jeg kan kun sige at jeg har den samme følelse. MEN VI SKAL NOK KLARE DET;-))

    SvarSlet
  2. Hej Liselotte
    Det har været forvirrende, men det går alligevel, når vi først er kommet i gang, det er jeg sikker på. For vi er ikke sådan at slå ud og det skal vi bare holde fast i.
    Susanne

    SvarSlet
  3. Hej Lotte
    Jeg kan godt forstå dig.
    Jeg selv vil prøve at nå at læse kap 9 og 10. er også på jobbet i denne Weekend.
    men det skal nok gå det hele.

    SvarSlet
  4. Hej Liselotte,

    Jeg er jo egentlig syg og burde slet ikke sidde her og læse blogs lørdag aften, men nu hvor jeg kom herind, kan jeg alligevel ikke lade være med at lægge en kommentar.

    Jeg kender dig jo og ved, at du og de andre på holdet har lært en hel masse, så jeg er slet ikke bekymret for jer.

    Kan du huske de andre eksamener? Kan du huske, at den her frustrerende følelse har du haft hver gang, og det er gået alligevel.

    Jeg sender dig og jer alle gode tanker herfra sofaen. Eksamen og medfølgende frustration og forvirring er svært, men et grundvilkår der kan overvindes. Du kan overvinde det! Bare fokuser på alt det i faget, som du synes er spændende, så ved jeg at du bliver så fanget af det, at resten går meget nemmere.

    Dig og resten af holdet bliver nogle fantastiske pædagoger!

    Mange knus
    Erika

    SvarSlet
  5. Det var dog en skøn og opløftende kommentar Erika har skrevet :0)!!! For vi har jo været rundforvirret hver gang vi skulle igang med en ny eksamen og det er jo endt godt alligevel.
    Det vil jeg nu tænke på og hente energi ved, for uvisheden og frustrationerne hen over sommeren, har godt nok drænet mig!

    Jeg får ikke læst til i morgen, vi har gæster og rund fødselsdag i denne weekend, og det har jo været med lidt kort varsel, men jeg kommer da alligevel.

    Glæder mig til at se jer alle i morgen :0)

    SvarSlet
  6. Hej alle og tak for de søde ord. I går fik jeg en rigtig god snak med min nabo. Det faldt lidt ro på nerverne omkring opgaven.
    Og det er jo fuldstændig rigtig som Erika skriver. Jeg er en røv til at se op og fremad. Jeg har jo været nervøs til alle de andre opgaver, men klaret dem ok. Så hvorfor skulle det ikke også gå denne gang? Det er jo en del af udviklingen. Jeg syntes bare den vej godt kunne havde været lidt mindre smertefuld, og med knap så mange bumpler :0( Det der også piner mig, er min dårlige samvittighed over for mine børn. Når alt er så presset,og uden planlægning, går det ud over tiden sammen med dem. Det bliver nok ikke nemmere i år. Jeg føler at jeg svigter dem.
    Nå, men jeg har fået læst kap. 9 og det halve af kap. 10 så må jeg klare mig med det. Ses i morgen.

    SvarSlet